Saltar al contenido

velerosbcn

Logo velerosbcn blanc
Velerosbcn port olimpic

Velerosbcn: L'empresa de lloguer de vaixells a Barcelona amb més de 10 anys d'experiència

Velerosbcn és l’empresa líder al sector del lloguer de vaixells a Barcelona. Fundada el 2010 per dos socis apassionats del mar, comptem amb més de 10 anys d’experiència en l’organització d’esdeveniments nàutics, des de grups petits fins a grans empreses.
El nostre objectiu és oferir als nostres clients una experiència inoblidable, tant per a esdeveniments corporatius com per a les celebracions privades. Treballem amb els millors professionals del sector per garantir que el vostre esdeveniment sigui un èxit.

La nostra història

Velerosbcn va néixer el 2010 com una nova marca fundada per dos socis amb experiència en l’organització d’esdeveniments nàutics i apassionats del mar. Des de llavors, la nostra tasca ha consistit a triar els millors professionals per oferir un servei fiable i de qualitat.
Durant aquests anys hem aconseguit guanyar-nos la confiança de centenars de persones, de moltes empreses i de les principals agències d’esdeveniments i incentius del nostre país que confien any rere any en nosaltres per a l’organització dels seus esdeveniments amb vaixell.

La nostra passió

Si no tinguéssim passió pel mar no podríem fer la nostra feina, i tampoc ho podríem contagiar als nostres clients. Ens hem proposat convèncer tothom que poden gaudir del mar, que no requereixen tenir coneixements previs i que els podem proposar una sortida sigui quin sigui el pressupost.

Col·laboradors professionals

No podríem fer la nostra feina sense els patrons professionals en què confiem plenament, en les persones que gestionen el servei de càtering, sense els nostres contactes i amics a ports, varadors, oficines portuàries, clubs nàutics.

Testimonis dels nostres clients

El diumenge a la tarda vam llogar un veler a Velerosbcn per a un passeig cap al tard. Ens banyem amb la ciutat de Barcelona de fons. Una tarda fantàstica amb poca calor a aquesta hora. El patró molt atent tot el temps amb nosaltres. Ens ho passem molt bé, ho recomanem. Penàvem que el preu seria molt més gran del que va ser, repartit entre les quatre persones que ens vam embarcar no ens va costar molt més que un dinar en un restaurant o similar.
velerosbcn