Saltar al contenido

velerosbcn

Logo velerosbcn blanc

REGATES DE VELERS

teambuilding regatas

Regates

Organitzem la regata de velers o la regata d’incentiu per al teu grup exclusivament. Inclou el muntatge de camp de regates, boies, jutge, zodiac auxiliar…. Velers de classe creuer i patrons professionals, no cal tenir experiència prèvia en navegació.

Regates de velers

Amb més de deu anys d’experiència en l’organització de regates, velerosbcn és líder al sector d’aquest tipus d’esdeveniments a la ciutat de Barcelona, ​​especialment en el cas de regates corporatives. L’objectiu és desenvolupar una activitat de teambuilding on es promou la participació de tothom i la diversió en un paisatge natural.
L’activitat comença quan el nostre equip rep el grup al port, després d’un briefing de benvinguda, s’assignarà un equip a cada patró i veler. A bord, el patró explicarà al grup les normes de seguretat bàsiques que cal tenir present quan s’embarca en un veler i assignarà rols a cada participant. Cada vaixell veler sortirà a navegar i farà durant 20/30 minuts pràctiques de maniobra prèvies a la sortida de la regata. El jurat haurà muntat el camp de regates i començarà el procediment de sortida.

Regates Barcelona

Es recomana roba esportiva, calçat de sola blanca, gorra o visera, crema solar, paravents i roba d’abric durant la temporada d’hivern i moltes ganes de passar-ho bé.

Regates d'empresa i regates d'incentiu

Confia en nosaltres si eres una agència i vols programar una activitat pel teu grup. Tenim una llarga experiència en l’organització de regates d’incentiu.

Són moltes les empreses que s’han posat a mans dels nostres patrons professionals i que han participat en regates d’empreses a bord dels nostres velers de creuer.

Sens dubte una experiència que no deixarà indiferent ningú Contacta amb nosaltres i organitzarem la teva regata a mida.
velerosbcn