Saltar al contenido

velerosbcn

Logo velerosbcn blanc

FESTA EN VAIXELL

catamaran sensation

Festa pel teu grup en exclusiva

Disposem d’embarcacions amb capacitat fins a 10, 22, 80, 97, 125, 150 places. A bord pots fer una sortida amb els teus amics, brindar amb cava al ritme de la música que més t’agrada.

Sortides en grups compartits

Els caps de setmana fem sortides de tres hores per 46 euros per persona. Sortides des de Barcelona i Lloret de Mar.

Inclou:
Pica pica amb olives farcides i xips
Amanida de pasta.
Hamburguesa i botifarra.
Macedònia de fruites.
Pa i salses.
Beguda:
Kas taronja, Llimona, Pepsi i Aigua sense límit.
Una cervesa o sagnia després del bany.

Sortides Dissabtes i Diumenges a les 11h, 14:30h i 18h.
Sortides els divendres a les 12h.
Catamaran Sensation ofereix la possibilitat de gaudir des de Moll Marina de la navegació a vela a bord d’un maxicatamarà.

Gaudir sobre les nostres enormes xarxes solàrium i tingues la ‘sensacion’ de surar sobre l’aigua.
A més a més de música i ambient distès mentre s’observa el perfil marítim de la ciutat.

A tenir en compte:
-La tripulació, i especialment el capità, es reserven el dret d’admissió a qualsevol passatger que a l’hora de l’embarcament pugui presentar estat d’embriaguesa, alteri l’ordre públic o el seu comportament pugui impedir el benestar de la sortida.
-Queda prohibit pujar begudes alcohòliques a bord.
-El catamarà salpara i arribarà al moll amb la música apagada segons la normativa marítima.

Catamarà Sensation a vela ideal per a sortides en grup.
Capacitat per a fins a 80, 97 i 125 places. Passejades amb vaixell al catamaran sensation Barcelona, ​​Blanes o Lloret.

Comiats amb vaixell, comiats solters, comiats originals, vistes de Barcelona des del Mar, Barcelona-Sitges, Costa Brava Copa de cava, prova les conegudes Barbacoes a Navegació.
Festes al Mar, Festes d’aniversari passejades amb música i Dj.

Demana informació sobre el servei de cocteleria bord: daikiri, mojito, de fruites, amb alcohol o sense. Possibilitat de Barbacoa en navegació. Consulta les nostres ofertes especials per a comiats de solteres comiats amb vaixell

Lloguer de vaixells i velers. Vine a veure la posta de sol amb una copa de cava acompanyat dels teus amics i si el temps ho permet agafa un bany a les aigües del Mediterrani amb el nostre catamarà a vela a Barcelona o veler a Barcelona. Ideal per a comiats amb vaixell, comiats de soltera a Barcelona.

Velerosbcn és líder en el lloguer de veler a Barcelona i les festes amb vaixell i t’assorarem perquè trobis el vaixell de lloguer que estàs buscant i per organitzar la teva festa amb vaixell barcelona.

Fa uns deu anys que organitzem excursions amb vaixell a Barcelona per a agències d’esdeveniments i incentius, per això aconseguim el lideratge en el sector d’esdeveniments amb vaixell i esdeveniments nàutics.

Podem proposar-te el lloguer de vaixells a sitges, garraf, costa brava, tarragona. A través del vaixell de vela promocionem l’activitat de teambuilding, activitats de grup i activitats de lleure per a totes les edats i tipus de persones. Passeig amb vaixell a Barcelona, ​​enfocat al segment del turisme, té una acceptació enorme tant per al turisme de ciutat com per al turisme de platja com per a grups interessats en les festes amb vaixell.

Sovint fem sortides per a comiats de soltera i possibilitats per a comiats amb vaixell.
velerosbcn