Saltar al contenido

velerosbcn

Logo velerosbcn blanc

En què et podem ajudar?

Quin tipus d'esdeveniments nàutics organitza Velers Barcelona?

Veleros Barcelona organitza tota mena d'esdeveniments nàutics, des de regates corporatives fins a passejades amb vaixell. Entre els esdeveniments que organitzem es troben:

 • Regates corporatives: Organitzem regates corporatives per a empreses de totes les mides. Els nostres equips de professionals s'encarregaran de tot plegat, des de la planificació fins a l'execució de la regata.
 • Passejos amb vaixell: Oferim passejades amb vaixell per la costa de Barcelona. Els nostres vaixells són espaiosos i còmodes, i els nostres capitans són experts a la zona.
 • Lloguer de velers: Lloguem velers per a esdeveniments privats i professionals. Els nostres velers són moderns i estan equipats amb tot el necessari per gaudir d´un dia inoblidable al mar.
 • Classes de navegació: Oferim classes de navegació per a principiants i avançats. Els nostres instructors són experimentats i qualificats per ensenyar-te tot allò que necessites saber sobre la navegació.
 • Esdeveniments especials: Organitzem esdeveniments especials, com ara casaments, aniversaris i festes privades. Us ajudarem a crear un esdeveniment inoblidable que s'ajusti a les vostres necessitats.
Quin tipus de vaixells ofereix Velers Barcelona?

Velers Barcelona ofereix una àmplia gamma de vaixells, des de velers tradicionals fins a vaixells moderns. Entre els vaixells que oferim hi ha:

 • Velers tradicionals: Oferim velers tradicionals per a aquells que busquen una experiència autèntica. Els nostres velers són construïts amb fusta i compten amb un disseny clàssic.
 • Vaixells moderns: Oferim vaixells moderns per a aquells que busquen una experiència més còmoda i luxosa. Els nostres vaixells estan equipats amb tot el necessari per gaudir d´un dia inoblidable al mar.
 • Iots: Oferim iots per a aquells que busquen un esdeveniment de luxe. Els nostres iots són espaiosos i elegants, i estan equipats amb tot allò necessari per gaudir d'una experiència inoblidable.
Quins preus té Velers Barcelona?

Els preus dels esdeveniments nàutics de Velers Barcelona varien segons el tipus d'esdeveniment, el nombre de persones i la durada de l'esdeveniment. Per obtenir un pressupost personalitzat, posa't en contacte amb nosaltres.

Com puc reservar un esdeveniment nàutic amb Velers Barcelona?

Per reservar un esdeveniment nàutic amb Velers Barcelona, ​​posa't en contacte amb nosaltres a través de la nostra pàgina web o per telèfon. Us ajudarem a trobar l'esdeveniment perfecte per a les vostres necessitats. info@velerosbcn.com

On són les oficines de Velers Barcelona?

Les oficines de Velers Barcelona es troben al Port Olímpic de Barcelona.

Quins idiomes parla el personal de Velers Barcelona?

El personal de Velers Barcelona parla espanyol, anglès, francès i italià.

Quins documents necessito per reservar un esdeveniment nàutic?

Per reservar un esdeveniment nàutic, ens hauràs de proporcionar els documents següents:

 • Nom i cognoms
 • Direcció de correu electrònic
 • Nombre de telèfon
 • Data i hora de l'esdeveniment
 • Nombre de persones
 • Tipus d'esdeveniment
Què passa si el temps no acompanya?

En cas de mal temps, ens posarem en contacte amb tu per reprogramar l'esdeveniment o oferir-te un reemborsament.

Què passa si no puc assistir a l'esdeveniment?

Si no pots assistir a l'esdeveniment, ens hauràs de notificar amb suficient antelació. En cas contrari, no et podrem reemborsar l'import de l'esdeveniment.

Què passa si tinc algun problema amb l'esdeveniment?

Si tens algun problema amb l'esdeveniment, posa't en contacte amb nosaltres immediatament. Farem tot el possible per solucionar el problema.

Quines mesures de seguretat es prenen als esdeveniments nàutics de Velers Barcelona?

A Velers Barcelona prenem totes les mesures de seguretat necessàries per garantir la seguretat dels nostres clients. Els nostres vaixells estan equipats amb tots els sistemes de seguretat necessaris i els nostres capitans estan qualificats per navegar en qualsevol condició meteorològica.

Quins consells puc seguir per gaudir d'un esdeveniment nàutic?

Per gaudir d'un esdeveniment nàutic, us recomanem seguir aquests consells:

 • Vesteix-te adequadament per al clima. Calçat esportiu, gorra.
 • Porta protector solar i ulleres de sol.
 • Beu molta aigua.
velerosbcn